Midsommar 2010

I år blir det en lugn midsommar i och med att vi har valpar och att mitt hus måste bli klart ganska snart. Förra året hade vi midsommar party hemma hos oss, det var kanon för vi hade dukat långbord i stallgången och hade kubbturnering i paddocken och vädret var ju helt okej förra året men myckte bättre i år!!
Midsommarafton började kl: 09.00 i morse med att några hundkompisar kom för att tränna vatten och spår. Det är ju så roligt när man kan gå ihop några stycken och träna ihop och hjälpa varanndra. Vattnet gick kanon för min vovve men spåret vet jag inte vad hon höll på med så det blir hårdträning nu till provet som ska vara den 4juli. Tyckte det gick riktigt bra för dem flesta som var med idag, gott gäng är det också. Efter träningen blev det fika stund på altanen hemma och mys med valparna som fick komma ut en stund på gräsmattan, vilken fart det är på dem.

Det fick bli en tur upp till morbror och kusinerna för att hämta mera spackel till väggarna och en sväng till hästarna och kika till dem och önska dem en trevlig midsommar. Så denna midsommar blir till att spackla klart väggarna och måla tak. Nästa helg eller slut av veckan ska ev slipmaskinen till golven komma och vi ska roa oss med att slipa golven eller mamma ska ge sig på detta är tanken, kan bli mycket spännande! Så snart är det inte långt kvar tills det kommer att komma färg på väggarna och vovven och jag bor helt själva.

Trevlig midsommar på er alla!!

Kommentera här: