Så härligt väder!

Vilken midsommar helg det har varit med ett kanon väder, helt otroligt!
Nu i veckan är det dax för att börja måla och tapetsera invändigt, ska bli så så spännande att se hur det kommer att bli. Har hittat et fint klickgolv och ett fint parketgolv så det får blir sådant golv istället för att slipa så att vi hinner klart med det invändiga. Rörmockaren ska komma nu i veckan och koppla in toaletten m.m. Det hade ju varit underbart om vi kanske skulle kunna flytta in på söndagen nästa vecka men vi får se hur saker och ting blir. Ska ju på konfirmation på lördagen och jaktprov i bruksgrenarna på söndagen så ja vi får se vad tiden räcker till.

Skulle varit hundträning i dag med jag får hoppa den för hästarna ska få nya skor, så jag får ta och träna i morgon och så ska vi ev träna på tisdag också så det kan ju blir bra ändå. Måste se till så att spåret fungerar 100% till provet.

Tvättat mammas bil och hästsläpet idag, gott att det blev sol och värme till slut, var lite orolig att det skulle vara molnigt på himlen med dem försvann. Bilen och släpet ska in på besiktning snart så då måste de ju vara lite fina, får hoppas att de går igenom också!

Jobbar bara en vecka till sedan blir det en veckas semester för vovven och mig, ska bli lite skönt. Ska på utställning den veckan också, en 2 dagars utställning. Så det får bli till att finslipa inför utställningen. Hade varit skoj att få något riktigt bra!
1 Åse:

skriven

Hej Linda , vilken fin blogg du har! O Kommentarerna funkar!

Kram på dig!

Kommentera här: