Fredag, lördag & söndag = helg ;-)

I fredags var det dax för Tuvas återbesök nere i Slöinge, skönt med heldag ledigt också så som i fredags :-D Lyx!! 
Positiva besked hos veterinären gällande Tuvas senskada vilket var väldigt skönt att höra! Så nu har vi fått ett "hemgångs schema" att följa som sträcker sig ungefär 16 veckor framåt innan det ens är dax för att känna på galopp och börja gå på lite böjda spår. 
Så nu får hon gå ut i sjukhage och om ca 2 veckor får hon komma ut i hagen tillsammans med sina kompisar :-)
Middag med rådjur och besök av Paulina & Fredrik som fick smaka på middagen, god blev den!!
Lugn lördag med en skön sovmorgon, det var verkligen skönt!! Röj i stallet blev förmiddagens nöje sedan promenad i skogen med vovvarna och en skrittur med prinsen, prinsessan fick sig en promenad i paddocken. En lugn kväll med "Så mycket bättre" och mys med vovvarna medans hjärtat var ute på stan med grabbarna.
En timme extra sömn i natt ;-) inte fel men man vaknar ju tidigt ändå ju ;-P upp å släppa ut hästarna för att sedan åka till Sandra och få snygga naglar & fransar igen, skönt att inte känna sig "naken" igen :-P hihi. Han inte mera än att komma hemma och ta ett greptag i ena boxen när pappa ringer och vill ha hjälp att ta hand om ett rådjur som han skjutit, äntligen :-D hihi, så i rusk vädret plockar vi ur rådjuret och flår det sedan blir det att fortsätta i stallet för att skynda mig in till Lottis som väntar på att få bli vaxad ;-) nu blir resten av kvällen i soffan ;-D trevlig söndag på er!

Kommentera här: