Påskhelgen

Vilken påskhelg och vilket väder!!

 

Fick hjort en hel del av det jag tänkte men sedan finns det ju mera saker som också hade behövts göras men men det får bli en annan helg det ;-P Fick fixat en hage till åt hästarna och det är ju inte fel.

 

Själva påskafton blev en dag själv hemma med vovvarna då sambon drog iväg men kompisarna för att fiska. Så det blev en sväng till blomsterlandet för att inhandla lite blommor och plantera hemma så nu är det blomster lite överalt hemma runt huset och stallet :-D riktigt härligt!! 

Den stora granen på tomten åkte ned tillslut… oj vilken skillnad med svårt att vänja sig att den är borta, får fixa någon snygg kruka med blommor i att ha på stubben. 

 

Från att påskhelgen började härligt så kom det ett mycket tråkigt besked om en kär familjemedlem och jaktkamrat som fick lämna oss och fortsätta vidare till dom oändliga jaktmarkerna. Fina Loka Alena som är mammas vovve och som är mamma till min tik Vanni. Det är alltid lika jobbigt och tråkigt när en kär vän måste lämna. Tårarna rinner från och till när man kommer att tänka på denna fina och underbara hund. Är så tacksam över att fått en sådan finns tösa efter henne!! <3 Hon kommer alltid att finnas med i ens tankar och minne <3 <3 <3 shit det är till och med jobbigt att bara skriva denna text.

Vilket spännande år min syster och hennes kille David har framför sig. Nästa vecka blir dom med valp :-D en liten Oscar av rasen Eurasier kommer flytta hem till dom och det blir deras första gång som hundägare, ska bli riktigt kul och spännande att följa deras resa!

 

Så kul nu när man håller på med att utbilda sig till hundinstruktör för då kan man ju stötta och hjälpa dom med träning, har redan fått en uppgift av syrran att ta fram ett träningsschema till dom. Inte det lättaste att planera direkt, har ju en liknande uppgift i min utbildning men då är det för at träna en hel grupp av valpar och förare. 



 
 

Kommentera här: