Vart är julkänslan?!

I år fick det bli köpegran, har inte hunnit ut å kika ordentligt efter nån så japp så fick det bli. Så i torsdags kväll kom den in och jag klädde den ☺️🎄nu kan julen komma!


Det kommer bli två spännande dagar på My dog!! Fick fjädkat med ena kompisen som inte alls gillar utställning så om hon inte ångrar sig så ska hon hänga med och va min assistent 😉



I fredags var det julbord med Henkes jobb, kul & trevligt! Tycker dock att julbordet var sämre i år än det var för två års sedan då det var på samma ställe. 



Asså dessa godingar!! ❤️🐾❤️🐾❤️


I lördags blev det en ridtur med Emelie & Hercules, skojigt. Var duktigt efter ridturen att putsa sadeln, en klapp på axeln där 😉



En tur i skogen hann vi med men då jaktlaget höll på att jaga fick det bli koppel på. Inviga sina overaller blev det oxå då vädret var trökigt som vanligt! Gott med torra och rena vovvar för en gångs skull. 


Vovvarnas julklappar är inslagna nu, gissa om jag hade två nyfikna vovvar som gärna ville vara med vid inslagningen. Hihi. 



I förmiddags firade mamma å jag morfar som fyller 80år idag. Efter kalaset blev det ut i skogen med bus flickorna och sedan blev det upp i sadeln, en skön skrittur med Tuva blev det. Vart är kylan och snön?! Vill ha! 
1 Sandra:

skriven

Synd att My Dog är så sent i år, annars hade vi kunnat assistera igen ;-)
Snart ses vi! ♥

Svar: Japp om ett par timmar så!! :-D jippiiiiii <3
Linda

Kommentera här: