Psykologihelg

En helg igen i min utbildning till att bli hundinstruktör och denna helgen var ämnet psykologi, ett verkligen spännande och intressant ämne!! Vi varvade helgen med teori, film och praktiska övningar. Lördagen gick mega fort, söndagen gick lite saktare men ändå fort. Trötta hundar fick man allt med sig hem. Hundkompisen Vilda var lika trött hon ;-)

Fick mig ett ryck i lördags kväll efter att jag kommit hem från utbildningen och innan eurovision började och det var att vika å hänga in den rena tvätten dock var det inte helt lätt då en monsterländer hade lagt sig gott i tvätten ;-P

Då börjar Jingla bli vuxen, ojojoj vad tiden har gått fort från det att vi fick hem henne fram till nu! På fredag fyller hon och sina syskon 1år. Hon har slutat med valpfodret nu och börjat äta en annan sort i Bozita Robur serien. 

Stå för fågel är väl inga svårigheter enligt Jingla!!

En sista ”övning” som vi fick göra i går på utbildningen innan det var dags att packa ihop för att åka hem var att måla av sin hand och i handen skulle var och en skriva en positiv sak om varandra. Shit vad svårt men ändå så kul!! Man lyfts ju som person när man får alla positiva ord från ens kurskamrater :-D mycket nyttig & bra uppgift!!

Både vovvarna och tyckte det var riktigt skönt med promenad igår efter att vi kommit hem. Det fick bli en promenix bort till tjärnet där vovvarna fick simmat och lek och även lite träning i det hela genom att simma ut för att hämta dummy ;-) Jäklar vad Jingla är snabb i vattnet, likt en utter eller så. Så himla kul att se den vattenpassion vovvarna har. Sedan var soffan väldigt skön för oss ;-)

Kommentera här: