En salig blandning av lite av varje

Känns som en evighet sedan jag skrev sist, så nu måste jag uppdatera lite. Huset går det mycket framåt med, köket är på plats men luckor och lådor ska dit först innan det är helt klart. Rörmockaren har nästan gjort klart allt jobb nu, bara lite kvar tills man har vatten inne! Även elektrikern har gjort klart nästan allt, men han skulle komma tillbaka i nästa vecka och fixa klart. Blev så kanon med spottarna i sovrummet och i badrummet, kanon helt enkelt.

Inte helt klart men nästan, kom bli så kanon fint när det är klart!

Inte så mycket hundträning har det varit för att all tid har gått åt till att fixa i huset, men vi hann med en liten träning en söndag för ca 2 veckor sedan. Då tränade vi "ut" och "höger" + "vänster", gick hyffsat för oss som inte tränat så mycket på det så jag var nöjd över vovven min.
Det har blivit påfyllt med fågel hemma, härligt att kunna träna på hemma plan, vi gick en sväng igår vovven och jag men vi hittade inga. Nu gick vi ju inte i det tätaste som vi kanske skulle ha gjort, men alltid bra med lite sök träning ändå.
Vår lilleman han växe och växer, nu har han även börjat på valpkurs, tror allt att han tycker det är skoj! Han följer fortfarande med mig till jobbet varje dag, det fungerar bra så det är ju skönt det. Han är uppskattad på jobbet, alla pratar med honom och om han inte kommer med direkt på morgonen så undrar dem vart han är. Han och chefens hund busar ihop ibland, igår hade dem världens race. Han är för söt vår Wicke när han får sina ryck och ska dra ut alla sina leksaker i mitten av rummet och busa med dem och sedan somna gott ibland leksakerna.

Handsken är den bästa va alla leksakern.

Trött blir han av allt bus.


Idag bär det av till Skåne och Tomelilla för en helg med fälträning, ska bli så kul och underbart. Ska bli spännande att se om något har fastnat både för mig och vovven sedan dom förra fältträningarna och proven vi gått på. Det blir mamma och jag med våra vovvar från första kulle som ska åka och lilleman ska få följa med, även min goda vän Charlotta ska åka med så det kommer bli en kanon helg!