Vinter och man får göra det bästa av det bästa

Snön och kylan håller i sig och man får göra det bästa av situationen när det är kallt, hårt i backen och snöigt ute.

För ett litet tag sedan så gjorde vi en riktigt grymt god middag av ripa, det var fyllda ripbröst med en goja av messmör, rårörda lingon och enbär. Sedan lindades det bacon runt brösten och in i ugnen med dom. Så jäkla gott och så blev det ett mycket gott vin till detta också.

Förra helgen på söndagen (3 februari) var vi ute i skogen och grillade lite korv på dagen och sedan på eftermiddag gick vi bort till tjärnet för lite skridskoåkning och även då lite grillning, så underbart och härligt.

Idag blev det lite hundträning i paddocken med Linda & Spike, lite lätta övningar med apport började vi med för att komma igång efter slappheten som av någon konstigt anledning har vart på besök.

I torsdag (7 februari) skulle Vanni och jag börjat våran kurs i rallylydnad men Charlotta och Tora fick åka första gången själv då jag var tvungen att vara med på ett möte på jobbet men nästa gång kan inget stoppa oss då ska vi banne med åka på våran kurs och dom gånger därtill som kursen är på så det så!

Tillökning i stallet fick vi idag med en ny inackordering, ett sto på 4år som kallas för Alva. En mycket fin dam och även så tycker Condis, ensam herre bland tre ston. Han kan inte ha det bättre.

Har anmält mig till att gå en uppfödarutbildning, har tidigare gått en enklar kurs i detta men nu blir det en mera djupare kurs i detta och det ska blir mycket roligt och intressant. Så en hel del böcker blir det att läsa igenom inför detta.