Träning

Vilken härlig och go start på helgen, i går blev det middag hemma och sedan bio. "Micke & Veronika", riktigt bra och rolig film!! 
Lördags morgonen började lugnt med att städa ur Condis box och fixa i ordning så att den nya hästen kan flytta in. Känns fortfarande konstigt att han inte bor hemma längre men Camilla & Erika tar väl hand om honom. 
Efter luchtid idag blev det tömkörning av Tuva, Britt-Marie får till henne riktigt fint. Mera av detta så kommer hon bli riktigt fin och även fin i ridningen :-) 
Erika, Alf & Cleo kom för lite lydnadsträning ;-) jätte kul!! Jag började med Vanni och så sa Erika vad vi skulle göra för olika saker. Mycket är att bara finslipa på med Vanni men något vi måste öva in är kommandot "stå", så det började vi direkt med vid middagen ;-) *hihi* 
Jingla är det mycket att träna med men hon är ju en plutta än så länge men lite varje dag så kommer hon också att vara på G sedan ;-D
Så himla kul och imponerande att se Erika med sina vovvar med det samarbetet som är emellan henne och vovvarna!! *grymt*I morgon blir stallet fullt igen med en D-ponny & en nordsvensk som flyttar in. Ska bli riktigt kul och extra kul med ridsällskap!!