En salig blandning av lite av varje

Känns som en evighet sedan jag skrev sist, så nu måste jag uppdatera lite. Huset går det mycket framåt med, köket är på plats men luckor och lådor ska dit först innan det är helt klart. Rörmockaren har nästan gjort klart allt jobb nu, bara lite kvar tills man har vatten inne! Även elektrikern har gjort klart nästan allt, men han skulle komma tillbaka i nästa vecka och fixa klart. Blev så kanon med spottarna i sovrummet och i badrummet, kanon helt enkelt.

Inte helt klart men nästan, kom bli så kanon fint när det är klart!

Inte så mycket hundträning har det varit för att all tid har gått åt till att fixa i huset, men vi hann med en liten träning en söndag för ca 2 veckor sedan. Då tränade vi "ut" och "höger" + "vänster", gick hyffsat för oss som inte tränat så mycket på det så jag var nöjd över vovven min.
Det har blivit påfyllt med fågel hemma, härligt att kunna träna på hemma plan, vi gick en sväng igår vovven och jag men vi hittade inga. Nu gick vi ju inte i det tätaste som vi kanske skulle ha gjort, men alltid bra med lite sök träning ändå.
Vår lilleman han växe och växer, nu har han även börjat på valpkurs, tror allt att han tycker det är skoj! Han följer fortfarande med mig till jobbet varje dag, det fungerar bra så det är ju skönt det. Han är uppskattad på jobbet, alla pratar med honom och om han inte kommer med direkt på morgonen så undrar dem vart han är. Han och chefens hund busar ihop ibland, igår hade dem världens race. Han är för söt vår Wicke när han får sina ryck och ska dra ut alla sina leksaker i mitten av rummet och busa med dem och sedan somna gott ibland leksakerna.

Handsken är den bästa va alla leksakern.

Trött blir han av allt bus.


Idag bär det av till Skåne och Tomelilla för en helg med fälträning, ska bli så kul och underbart. Ska bli spännande att se om något har fastnat både för mig och vovven sedan dom förra fältträningarna och proven vi gått på. Det blir mamma och jag med våra vovvar från första kulle som ska åka och lilleman ska få följa med, även min goda vän Charlotta ska åka med så det kommer bli en kanon helg!

Det närmar sig!

Ojoj vad det går framåt med vårt hus, alla golven är färdig lagda och köket inköptes idag så imorgon blir det nog till att börja montera ihop en del av köket. Så nästa helg ska vi bara flytta in... vovvarna och jag! Kommer bli mycket spännande och även kännas konstigt att bo i sitt egna hus.

Lilleman är med på jobbet varje dag, två veckor har han varit med nu. Sover mest men får sina ryck ibland och ska busa med sina leksaker. Första veckan sov han mera så att man kunde smita ut ifrån kontoret lite snabbt men nu har han verkligen koll på vart jag går fast att han sover, så jag får smyga ut och se så att han inte vaknar men en längre stund går inte då sitter han innanför dörren och saknar mig. När jag kommer in igen så ska han pussas och ge ifrån sig ett lite gnyande ljud samtidigt, lite gulligt faktiskt!


Så här gott kan man sova på lillmattes jobb, mysigt va?


Busar med handsken som han hittade under en bänk på jobbet, den är både rolig och god tycker Wicke.

För en vecka och 2 dagar sedan kom hästarna hem ifrån bete, igår var första natten för mina hästar att få sova inne i stallet efter ca 2 månader ute på sommarbete. Tro allt att dom tyckte det var skönt att få komma in på kvällen,  det såg så ut i alla fall. Skönt att ha hästarna hemma igen!

Inte mycket nytt... men lite.

Då börjar det närma sig att vovven & jag ska flytta in i vårt hus, ska åka och köpa våran nya säng i morgon med min goda vän Charlotta.
Nu är alla valpar sålda och våran lille är kvar och detta ska bli spännande vad han kommer att växa upp till. Har med mig honom varje dag på jobbet, går jätte bra fast han sover ju det mesta. Mamma kommer och hämtar honom om hon slutar tidigt och tvärt om om hon börjar sent så kommer hon och lämnar han till mig på jobbet. Han är en lite tuffing med våra stora vovvar och ska busa helt tokigt och undan går det ibland när han drar igång med min vovve, ojoj! Men härligt att se dem busa ihop.


Så här trött är man att vara med lillmatte på jobbet.

Hästarn kom hem i torsdags från betet, trode att dem skulle vara lite mer runda om magarna än var dem är så det var väl helt okej fick ju till och med runt jorden utan problem på fuxen innan vi skulle rida hem han och en till. Skönt att ha dem hemma igen!