Morötter = smarigt

Tre hundar som är helt galna i morötter, dom väljer hellre morot framför tuggben… Haha. Jingla är verkligen en frisk fläkt och helt ljuvlig! Så kul att fungerar så bra med hela vår flock hemma. Pepsi tar hand om Jingla fint genom att tvätta hennes öron och lika så gör Vanni men Pepsi är extremt duktigt på att tvätta både Vanni & Jingla. Kärlek på hög nivå! <3 Skönt att man kan börja ha sele på Jingla nu men längtar tills att hennes rosa sele kommer passa henne, men hon behöver växa i den lite ;-) En fullspäckad helg även denna, först i morgon blir det att träffa Jinglas bror Ivar för mitt första träningspass med honom som min projekt valp. Sedan på eftermiddagen/kvällen är det kalas för Henkes brorsson Wilmer :-) och på söndag är det äntligen valpträff med alla 4 syskonen! *jiipii* Ska bli jätte kul å ses igen så nu får ingen bli sjuk eller så!

 

 
 
 
 

                        

Jackan

Fick bli en skritt tur eftet jobbet med fina flickan Tuva i sällskap av Msdde & Pärlan :-) men usch vad kallt det var att rida så ja vart är min vinterjacka... Jo i tvätten, dax å tvätta den kanske? Haha. Jodå nu är den allt i tvättmaskinen så det får bli torktumlaren i mon med den så att den blir torr å go ;-) 

Jingla-pingla ;-)

Kom på i morse på vägen till jobbet att det är mindre än 14 dagar kvar till Jinglas första utställning *gaahh*, lite nervös börjar man allt bli å jag som ALDRIG brukar vara nervös inför sådant men var ju det under My Dog i januari och då gick det ju super för Vanni så kanske är bra att vara nervös helt enkelt ;-P ska bli så grymt skoj att ställa ut då vi även ska ställa i syskonklass :-D