1:a träffen 😉

Äntligen idag för första gången fick vi träffa valparna 😊. Så jäkla kul och spännande, man smälter ju av sötheten hos dom! Å Vinna den goa vovven som ska knö ner sig i knät, sötnos till vovve. 
Vilka sköna stilar dom små har, se bara bilden på den lilla tiken där hela bakdelen hänger utanför sängen. Hmm för trött för att för få i hela kroppen i sängen tror *ler* längtar redan till nästa besök!
 


En söndag som denna

Nu är jag helt slut i hela kroppen!! Hela dagen har gått åt till att röja och skura stallet så japp träningsvärk lär jag ju ha i morgon... Rent blev det i stallet i alla fall 😄. 


Efter städningen blev det ett besök hos hästarna och dom mådde riktigt bra! Det märktes att det har varit sämre väder för dom hade ätit riktigt bra i ena hagen, så det får bli till att öppna upp till den större delen i veckan åt dom 😊. 
Utställning Borås

En blöt dag på utställningen i Borås med vad gör det när vi fick vårt sista cert!! Excellent, CK & BIM 😉. Så lite regn gjorde inte så mycket 😊. Japp hårdhandskarna på inför höstens jaktprovn så att vi kan få vårt 1:a pris på fält och kan tituleras som Champion sedan 😜.