Sommartid å skön helg

Fick städat huset och bytt sängkläder i går kväll innan den nya 4:e Beck filmen började :-) vovvarna och jag var helt ensamma hemma och myste på det rejält ;-) söndags morgon bjöd på en ridtur på Tuva i sällskap av Hercules & Emelie i ett regnigt väder. Sedan blev det långpromenad med Vanni & Jingla. Lite apporterings träning bjöd eftermiddagen på och även röj i källaren ;-P nu ska jag strax inta köket å börja med middagen medans en annan herre ligger slött på soffan å kollar tråkig hockey... ;-P Haha! Fick påskpyntat en av buskarna på vår trädgård, färg glatt å fint!Jinglas 2:a utställning

Igår morse bar det iväg ner mot Skåne och Malmö för Jinglas andra utställning. Stannade till i Getinge för att hämta upp kompisen Madeleine. 
Vanni var inte den nöjdaste i går då hon inte fick åka med.
Vi kom ner i mycket god tid innan så det blev stunds väntan men vad gör det och det är ju bra att man kan ta det lugnt utan att stressa! Vi var 3 st i juniorklassen, Jingla var yngst. Hon behöver ju växa til sig mera men en helt okej kritik och ett "Very good" med 3:e placering blev det. 
Kul med sällskap å Madde är en sådan käck tjej och vi verkar tycka och ha samma tänk om det mesta och det är kul! :-D 
Mera träning inför 17maj då det blir västkustvalpen ;-) Fredag å veckan är redan slut

Ja då har ytterligare en vecka gått och vi går snart in i april, vart tar tiden vägen?! 
En bra dag på mitt underbara jobb har det varit. Eftermiddagen bjöd på Jinglas 2:a spruta av rabiesvaccin och sedan åkte vi och hälsade på Condis & Camilla. Camilla flyttade Condis i måndags till Storås ridklubb, det hade gått bra med flytten men det tog sin tid innan han gick på transporten och utan lugnande medel i kroppen. 
I morgon bär det av ner mot Skåne och hundutställning med Jingla. Ska få trevligt sällskap av kompisen och kurskamraten Madeleine. Ska bli riktigt trevligt!! Asså sedan My Dog 2014 så har jag börjat att bli nervös inför prov och utställningar :-/ gahh hoppas det bär tur med sig att vara nervös :-) det hjälpte ju Vanni & mig på My Dog i alla fall ;-)