Höst fint & sista skogsfågel jakten för i år

Höst fint utanför stallet och husets fönster & på trappen :-)


Gick ut lite senare i morse än förra helgen, brr vad kallt det var i morse. Lite frostigt på sina ställen där solen inte hade nått fram än. Kallt med härlig luft i skogen. Båda vovvarna fick följa med men Vanni var den som fick göra jobbet. En hel del del kantareller blev det även denna helg :-D två fryspåsar med skogens guld. Efter en stunds gångandes slog vi oss ner för lite fika och tände upp en eld. Härligt! Ingen tjäder idag heller men svamp :-) det var mycket skönt att krypa ner i sängen en stund efter morgonens skogs tur.
Agility kurs påbörjad

Igår var första kurstillfället på vår agility kurs :-) som vi har längtat! Vanni är äldst och störst av hundarna som är med. Vi fick prova på tunnlarna, tunnel med släp och ett hinder som heter "A". I och med att Vanni är lite större än dom andra så kunde hon lätt se över tunnlarna så hon tyckte det var bättre att hoppa upp på tunneln istället för att gå igenom ;-P men när hon fick sänkt sitt huvud och sett att jag fanns i andra änden så fattade hon direkt att det var igenom tunneln hon skulle gå :-) "A" hindret tyckte hon nog var rätt skoj för hon sprang över det lätt som en plätt ;-) märkte i alla fall att det behövdes mera belöning till nästa gång.

 

En kvälls promenad i skogen

Lite kyligt men ändå skönt var det att gå en promenad i skogen men oj vad det mörknar fort. Förhoppningsvis så är det ingen förutom djuren i skogen som hör hur man stojar å sjunger... Mörkret är ju inte min bästa vän! Så när det mörknar mer å mer så väsnades jag mer å mer, vovvarna undrade nog vad jag sysslade med när jag höll på att sjunga, klappa händer och mera där till ;-P