Ny Facebooksida 😊 mörker 😱

Åkte efter jobbet igår och hälsade på Condis & Camilla, han är verkligen i trygga händer. Å va jag hoppas att hon kan tänka sig att köpa honom. Hellre ett bra hem än en massa pengar‼️

Gjorde om min facebook grupp till en företags sida istället, in och gilla om du inte redan gjort det 😉


Asså kan nån va mörkräddare än mig tro ⁉️ haha tror knappast det... 😛 tänkte att ny jäklar ska jag ha mod till mig att gå den vanliga rundan i skogen men nepp moder svek mig efter ca 200m 😂 jaja det blev en liten sväng i skogen i alla fall och så körde vi apportering med träning på stadga. 


Trots att jag har stora kniven på mig när jag går ut i skogen så gör den mig inte mindre rädd för mörkret! 😝


Tråkigt & fult ute 😒

Har verkligen inte orkat gör speciellt mycket denna helg, har varit trött å seg. I lördags plockade jag in en massa ved varvat med apportering med hundarna, dem fick leta efter dummysarna i all snö 😉 I går söndag var det också en lugn dag, tittade på ”Jaktkunskap” på Youtube. Mycket intressant å lärorikt även för den erfarne 😃 Sedan åkte vi ut en sväng till Husknuten där dom har visning av olika nyckelhus, vilka fina hus det finns och mindre fina. I och med att jag själv är inom servicebranschen så går jag väldigt mycket på hur dem behandlar dig som kund. I det ena huset vi gick in i sa dem inte ens ”välkommen” eller ”hej”, sånt är viktigt att fånga kunden direkt!

Efter detta fick det bli ut i skogen med busarna. Så jäkla fult & tråkigt ute nu när det är mildare. Blöt tung snö och slaskigt. Ingen snö på träden längre utan allt ligger på backen och smälter bort, inte ens en vecka fick snön var kvar. Jaja bara att gilla läget…


Det blev en god middag igår i alla fall, smördegs inbakade kyckling filéer som var fyllda med soltorkade tomater och en mögelost, till detta blev det ris och en ostsås. Så jäkla gott!!! *Mums* Ska bli gott att äta detta till lunch idag 😜 Ja då får vi se vad denna vecka har att bjuda på. Till helgen ska vi på 30-års party, men jag ska köra så det blir lugnt för min del. På fredag ska jag till Lottis på middag, var ju evigheter sedan vi sågs!!! 

Skön tur med styrketräning 😉

Oj vilket motionspass till promenad det blev i skogen med vovvarna 😃 Massa snö och ingen som gått i skogen, så det blev verkligen kondition- & styrkepass. Två mycket glada å lyckliga vovvar som fick komma ut i skogen för att kunna springa av sig lite efter en tokig vecka med för mycket att göra för deras matte. Det kändes nog även i deras ben efter promenad 😉 så himla vackert ute med all snö ❄️ Jingla lekte struts blandad av mullvad typ. Några goa skratt fick jag allt!Stallet i skymningen, vacker syn!


Trötta?! Å ja!! 😁🙈