Sova i sängen & hjälpreda

 Ända sedan jag var liten så har man haft en fyrbent pälsig vän som har krupit upp i sängen och gärna under täcket J och detta är ju så mysigt att ens bästa vän värmer än hela natten! Inte alla som kanske föredrar att han sin fyrbenta vän i sängen men det gör jag och det står jag för :-)
Så ja det kan typ se ut så som på bilden i sängen :-)
 
 
Näst intill varje dag så följer Vanni med mig ut i stallet, även Pepsi ibland. En kontroll av varje box ska hon utföra och sedan kolla till hösilaget åt hästarna och foderkammaren. Vanni är väldigt rolig när det gäller hösilaget för det ska hon rulla sig i varje dag och stryker sig mot balen.
 
 
 

Agility

Sista gången på kursen. Så jäkla kul, ska försöka vara med till hösten igen :-) innan dess ska vi nog pröva oss på en tävling ;-) lite fel får man allt göra! Men min Vanni är så duktig och tycker det är så kul och det är det viktigaste!!

Jakt

Nästan -5 i morse, blå himmel och sol. Underbat att jaga i sådant väder! Blåste lite granna till en början och det kändes som om det ökade lite i blåsten mot slutet av jakten. 
Inget hittade vi idag, såg inte ens några spår i snön. Men det var rätt skönt att få komma ut i skogen ett par timmar och röra på sig dock kändes benen väldigt tunga... Vanni jobbade på bra :-) men man märker även på henne att hon tycker det är lite segt när vi inget hittar.