Valborg & firandes av pappa

Ledighet mitt i veckan är ju inte fel! Borde införas för all framtid, hihi. Idag är det älskade pappas födelsedag och den ska firas. Han blev glatt överraskad av alla sina paket; en lerduvekastare, 200st lerduvor & en snygg chevalier midjeväska som blir grym till höstens jakt. Nu kan det tränas ordentligt inför jakten, så nu får vi hoppas att det kommer att finnas mycket fågel på fjället i år.

 

Egen tid & egen lyx

Lite lyx måste man få kunna unna sig ibland. Det kanske blir som ett lätt begär men man känner sig lite extra snygg med att fräscha naglar varje dag. Lite extra lyx blev det denna gång när naglarna skulle göras om och det blev fransar. Visst det tar inte så mycket längre tid med att sminka sig på morgonen men just tanken på att kunna vakna färdig sminkad varje morgon är ju en lyx för sig. Lite ovant och lite tungt men snyggt! Får se om detta också kommer att leda till ett lyx beroende så som naglarna.

Uppfödarutbildning

Ett gott gäng från västsvenska vorstehklubben som slutförde beteende boken om hund idag på Falkenbergs brukshundklubb med den fantastiska lärarinnan Anette Erlandsson. Vetskapens ryggsäck har blivit mera fylld av nya kunskaper.