Var beredda ;-)

Förbered er på massläsning på söndag då alla uppdatering om veckans jakt kommer :-) sladden till kameran fick ju inte följa med så då får uppdateringen bli senare så alla fina bilder kan komma med!
 

Full rulle

En fullspäckad dag minst sagt! Frukost i sängen med lite FB & Wordfeud ;-) och då var klockan 06.30 ca, sedan upp och börja packa det som ska med för en veckas jakt. En snabb sväng till Apoteket och systemet vid tio tiden och sedan snabbt bort till sommarbetet för att hämta spån. Sedan var det bara att fortsätta packa varvat med att mocka i stallet och förbereda en del höpåsar, samt en promenad med vovvarna i skogen där Vanni fick springa löst vilket hon älskar! Har fått låna en pejl av kollegan, kul att se hur vovven rör sig och hur långt. Vid sex tiden kom hjärtat hem med pizza så det blev en snabb paus med käk och så var det trevligt besök av bästa Lottis <3 efter maten var det dax att packa bilen och sedan städa huset. Rätt skönt att sätta ner rumpan i soffan nu med en kall och se på "fångarna på fortet".Djurskötare ;-)

Snabb utbildning med syster-yster i stallet idag ;-) då hon under våran jakt vecka ska passa Pepsi och ha hand om stallet med hjälp av Madde. Till största del ta hand om Tuva som behöver lite extra omvårdnad :-) med promenad, kylning av ben och mys. En repetition på fredag ska vi köra så att det funkar, jag visade steg för steg hur benet ska lindas och hon fotograferade ;-P tror allt att det kommer gå jätte bra under veckans jour som hund- & hästskötare ;-)