Gott slut & Gott nytt

Då är det årets sita dag idag och ett nytt år börjar om några timmar. Vi ser fram emot ett nytt år, bra & roligt år! Vanni och jag längtar till i februari då vi ska vidga våra vyer och börjar i rally lydnad och detta ser vi fram emot stort.

Gott nytt år!
 

Bortskämda 4-benta

Det är verkligen så sant så att man tänker mera på sina fyrbenta vänner än en själv! Det är alltid dom man sätter i första hand och en själv i sista hand. Dom ska alltid ha det bäst :)
Så för bara ca två veckor sedan fick mina små fyrbenta, det vill säga vovvarna var sina nya fina reflex täcken, ben att tugga på, påfyllning av den saliga maten då det var dax att fylla på den i fodertunnan innan den tog slut och så fick dom tuggplattor med alger på som ska vara bra för tänder och andedräkten. Pepsi är helt galen när det gäller ben medan Vanni tar det lite lugnare med benen och inte är lika noga med dom hela tiden utan när det passar så tar hon sitt ben och tuggar på det.

Vinter, jul & kallt

Då närmar sig julen med stora kliv. Kallt och snö har det äntligen kommit, får hoppas att det ligger kvar fram till jul och gärna lite till efter det.

För bara ca en vecka sedan var det barmark, strålande sol & kallt och sedan kom snön. Det blir ju lite ljusare när snön lägger sig på träd och mark. -17 grader var det häromdagen, brrr.

Hästarna har fått det fint jul pyntat inne i stallet, både ovanför deras boxar, i stallgången och inne i sadelkammaren. Även i år är ett måste för grötfrukost i stallet, denna traditionen får inte brytas.

Mysiga och goa täcken får hästarna ha på sig nu detta busiga väder, kall och snöigt som det är. Så hela halstäcken är deras ute kläder på dagarna i hagen men snön älskar dom.

Pepsi har fått dig ett eget täcke, så slipper hon låna Vannis täcken som är en aning förstora åt henne. Vanni har fått sig ett rosa fint signaltäcke som hon ska pryda fälten med till hösten.