En kamp emot ljuset

Vilken go helg jag hade, ingen speciella måsten utan kunde bara vara liksom. Så skönt! Så i söndags vad vi rapphönsjakt/fältträning nere i Varberg, skönt väder! Hann med varsitt släpp på vovvarna innan jag var tvungen att åka för att jag skulle hinna hem till min valpkurs som jag skulle ha hemma på eftermiddagen. Tyvärr så var den ena sjuk och den andra fått förhinder så det blev ingen valpkurs, lite synd i och med att jag bröt träning. Båda vovvarna skötte sig fint, Jingla har en jäkla fart när hon söker av fältet. 

 

Vinter & mörkret kommer med storm steg. Så det är en typ av kamp varje dag efter jobbet för att hinna en sväng i skogen med vovvarna innan mörkret faller, för sedan blir det promenader i koppel på vanliga asfaltsvägen… Hade inte varit för att jag är så mörkrädd så hade ju bara varit att ta på sig pannlampan och kila ut i skogen, men nepp inte för mig. I morgon vid denna tiden (13.36) sitter jag på planet mot Barcelona, ska bli riktigt kul! Så japp efter min hundkurs ikväll blir det fokus på att packa resväskan ;-P

 

Ledig lördag

Första lediga lördagen på läääänge har jag haft idag, sååå skönt!!!!!! Gick inte upp förrän efter tio idag, galet. Lugn morgon och sedan ut för att lägga två blodspår åt vovvarna. Fixade i stallet å tvättade bilen medans spåren gottade till sig 😉 bilen blev riktigt ren vill jag lova, länge sedan den blänkte så 😃 börjar med Vanni som fick ta sitt spår vilket hon gjorde jätte bra! Jingla tog även sitt spår bra, gjord hennes lite lättare då hon inte gått så många blodspår. Lite mera spår och sedan ska vi starta på prov. Nu blir det bara mys framför tv för i mon ska vi på fältträning och sedan ska jag ha avslutning på valpkursen. På fredag bär det av till Barcelona i fyra dagar, ska bli spännande och förhoppningsvis få lite sol på sig 😉 Trevlig lördag på er!!