Skogens härskarinna ;-)

Trevlig syn nu på kvällen när vi var på väg hem ifrån sommarbetet. En älg mamma med sina två småttingar :-) Underbart att se älg! Inte ofta man stöter på dom nuförtiden.

Boxvila med promenad för sessan

Fortfarande boxvila för Tuva men nu får hon promenera i 15-20 minuter och så ska benet kylas. Ett måste med båda benen lindade för stöd för benen och värme för inflammationen i det skadade benet.

Prov i bruksgrenarna

Årets första prov har gått av stapel och som alltid nere i Abild. Klockan 05.30 ringde väckarklockan och det var bara att stiga upp för packa ryggsäcken och göra oss redo för att 40 minuter senare åka till Hällingsjö och möta upp mamma för att sedan åka vidare ner till Abild och starta på dagens prov i spår och vatten. Många startande var vi men dagen rullade ändå på snabbt tyckte vi. Var lite orolig för spåret då Vanni strulat lite i veckan med just detta momentet men hon gjorde det galant och det blev full pott av en 10 på spåret och en mycket stolt & glad matte! Sedan var det lite väntan på vattnet innan det var våran tur att starta och även här gjorde hon mycket bra ifrån sig, 10 på vattnet. Nu är det bara att njuta av detta resultat och se fram emot höstens aktiviteter

:-)